Manja slova Veća slova RSS

 

Direktorat za evropske integracije, programiranje i implementaciju EU fondova

09.04.2019.

Održan prvi sastanak Upravnog odbora projekta za informisanje javnosti o Programu EU-MNE za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu

Održan prvi sastanak Upravnog odbora projekta za informisanje javnosti o Programu EU-MNE za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu Danas, 09. aprila 2019. godine, u prostorijama Ministarstva finasija, održan je prvi sastanak Upravnog odbora projekta „Komunikacija, javnost i vidljivost Sektorskog operativnog programa za zapošljavanje, obrazovanje i socijalne politike“. Projekat se realizuje u okviru Programa EU i Crne Gore za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu, a koji se finasnira iz Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA).

03.04.2019.

IV Ministarska konferencija o zapošljavanju i radu u okviru Unije za Mediteran

IV Ministarska konferencija o zapošljavanju i radu u okviru Unije za Mediteran

IV Ministarska konferencija o zapošljavanju i radu u okviru Unije za Mediteran na kojoj učestvuju Ljiljana Simović- direktorica Direktorata za evropske integracije, programiranje i implementaciju EU fondova i Edina Dešić - direktorica Direktorata za tržište rada i zapošljavanje održava se 2. i 3. aprila 2019. u Kaškaišu (Cascais, Portugal).

01.04.2019.

Započeo projekat „Tehnička pomoć za praćenje i evaluaciju aktivnih mjera tržišta rada“

Započeo projekat „Tehnička pomoć za praćenje i evaluaciju aktivnih mjera tržišta rada“

Sastankom održanim 01.04.2019. godine u Ministarstvu finansija obilježen je početak projekta „Tehnička pomoć za praćenje i evaluaciju aktivnih mjera tržišta rada“ koji će podržati zapošljavanje u Crnoj Gori olakšavajući realizaciju programa za podršku samozapošljavanju za koji su EU i Crna Gora opredjelile sredstva u iznosu od 3,5 miliona eura.

12.03.2019.

NAJAVA: Konferencija za medije „Predstavljanje Programa EU-CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu“

Ministarstvo rada i socijalnog staranja, u saradnji sa Delegacijom EU u Crnoj Gori, organizuje konferenciju za medije „predstavljanje Programa EU-CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu“ koja će se održati u srijedu, 13.03.2019. godine sa početkom u 9:00 časova u CentreVille hotelu u Podgorici.