Manja slova Veća slova RSS

 

Regionalni stambeni program

31.01.2019.

U Zagrebu održani sastanci u okviru Regionalnog stambenog programa sa predstavnicima donatora i Razvojnom bankom Savjeta Evrope

U Zagrebu održani sastanci u okviru Regionalnog stambenog programa sa predstavnicima donatora i Razvojnom bankom Savjeta Evrope U Zagrebu je dana 30. i 31. januara 2019. godine održan 31. sastanak Radne grupe za pripremu i koordiniranje Regionalnog stambenog programa ( Alpha WG ), 31. sastanak Radne grupe za informisanje javnosti i ciljnih grupa i 25. sastanak Regionalnog koordinacionog foruma sa predstavnicima donatora i Razvojnom Bankom Savjeta Evrope.

11.12.2018.

Svečano uručenje ključeva za 51 korisničku porodicu u okviru Regionalnog stambenog programa Kamp Konik - Podgorica

Kroz Regionalni stambeni program za Crnu Goru, predviđeno je obezbjedjenje sredstava za rješavanje stambenog pitanja za 6.063 lica (1.177 domaćinstava) koja spadaju u najranjivije kategorije (lica smještena u neformalnim kolektivnim centrima i ugrožena lica u privatnom smještaju, sa posebnim osvrtom na Kamp Konik).

03.10.2018.

Guverner CEB-a Venzel posjetio korisnike RHP-a na Koniku u Glavnom gradu Podgorici

Guverner CEB-a Venzel posjetio korisnike RHP-a na Koniku u Glavnom gradu Podgorici

Dana 3.oktobra Guverner CEB-a Rolf Venzel i državna sekretarka Ministarstva rada i socijalnog staranja Vukica Jelić, su zajedno sa Nacionalnim koordinatorom RHP-a Budimirkom Đukanović i predstavnicima Glavnog grada Podgorice, posjetili korisničke porodice koje su se nedavno preselile u svoje nove stanove na Koniku.

08.06.2018.

Crna Gora obezbijedila dodatnih 6,6 miliona eura donatorskih sredstava za stambeno zbrinjavanje raseljenih lica

Crna Gora obezbijedila dodatnih 6,6 miliona eura donatorskih sredstava za stambeno zbrinjavanje raseljenih lica

Na Skupštini donatora Regionalnog stambenog programa, koja je održana 6. i 7. juna 2018. u Zagrebu, odobrena su dva nova projekta za Crnu Goru: rekonstrukcija postojećih vojnih objekata -vojni kompleks Trebjesa za potrebe Doma za stara i invalidna lica u Nikšiću i gradnja 96 stambenih jedinica na Vrelima Ribničkim u Podgorici.

11.04.2018.

SAOPŠTENJE: Otvoren Dom za stare „Pljevlja“

SAOPŠTENJE: Otvoren Dom za stare „Pljevlja“

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Milutin Simović i ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić, u saradnji sa brojnim donatorima otvorili su danas, 11.04.2018. godine Dom starih „Pljevlja“.

07.03.2018.

SAOPŠTENJE: Održana sjednica Koordinacionog odbora za praćenje imlementacije sprovođenja Strategije za trajno rješavanje pitanja raseljenih i interno raseljenih lica sa posebnim osvrtom na oblast Konik

SAOPŠTENJE: Održana sjednica Koordinacionog odbora za praćenje imlementacije sprovođenja Strategije za trajno rješavanje pitanja raseljenih i interno raseljenih lica sa  posebnim osvrtom na oblast Konik

Sjednica Koordinacionog odbora za praćenje implementacije sprovođenja Strategije za trajno rješavanje pitanja raseljenih i interno raseljenih lica, sa posebnim osvrtom na oblast Konik održana je danas, 07. marta 2018. godine. Sjednicu je otvorio ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić.

04.12.2017.

Izmjena i dopuna predmetnog Tenderkog dosijea

Ovdje možete preuzeti