Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

 

Регионални стамбени програм

11.09.2020.

Одржана сједница Комисије за избор РСП корисника за Под-пројекат МНЕ9 “Изградња станова за 96 социјално најугроженијих породица на Врелима Рибничким, Подгорица”

Одржана сједница Комисије за избор РСП корисника за Под-пројекат МНЕ9 “Изградња станова за 96 социјално најугроженијих породица на Врелима Рибничким,  Подгорица”

На сједници Комисије за избор РСП корисника за Под-пројекат МНЕ9 “Изградња станова за 96 социјално најугроженијих породица на Врелима Рибничким, Подгорица”, одржаној данас у просторијама водец́е институције за Црну Гору, Министарства рада и социјалног старања, најављено је да ц́е јавни позив за изградњу бити објављен 15.септембра 2020. године

22.07.2020.

Позив за куповину станова у Херцег Новом

Овдје можете преузети...

01.06.2020.

Министар Пуришић у Херцег Новом: Црна Гора посвећено ради на збрињавању најрањивије популације

Министар Пуришић у Херцег Новом: Црна Гора посвећено ради на збрињавању најрањивије популације

Министар рада и социјалног старања Кемал Пуришић посјетио је данас са својим сарадницима породице расељених и интерно расељених лица која су своје уточиште након избијања сукоба на простору бивше Југославије нашле у Црној Гори и који су коначно кроз Регионални стамбени програм ријешили своје стамбено питање.

16.03.2020.

Ријешено стамбено питање за двадесет двије породице из Херцег Новог

Ријешено стамбено питање за двадесет двије породице из Херцег Новог

Данас су двадесет двије породице из Херцег Новог ријешиле стамбено питање уз помоћ донаторских средстава из Регионалног стамбеног програма, који у Црној Гори спроводи Министарство рада и социјалног старања.

23.12.2019.

ПОЗИВ ЗА ПРУЖАЊЕ КОНСУЛТАНТСКИХ УСЛУГА ИЗ ОБЛАСТИ СОЦИЈАЛНОГ СТАРАЊА НА ПРОЈЕКТУ РЕГИОНАЛНОГ СТАМБЕНОГ ПРОГРАМА ЗА ЦРНУ ГОРУ

Укључите се у реализацију Регионалног стамбеног програма за Црну Гору. Будите консултант Министарства рада и социјалног старања из области социјалног старања.

26.11.2019.

Позив за предлоге пројеката у оквиру Програма малих грантова Игманске иницијативе „ПОМОЋ - Допринос приступу избјеглица и расељених лица правима и могућностима запошљавања“

Игманска иницијатива, мрежа невладиних организација цивилног друштва из Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Хрватске, објавила је позив за предлоге пројеката организација цивилног друштва у Црној Гори. Програм малих грантова се реализује у оквиру Пројекта „ПОМОЋ - Допринос приступу избјеглица и расељених лица правима и могућностима запошљавања“ који финансира Европска комисија, ДГ НЕАР, са основним циљем да се допринесе техничкој, социо-економској и социо-културној одрживости Регионалног стамбеног програма.

24.06.2019.

Одржана сједница Управног одбора Регионалног стамбеног програма

Одржана сједница Управног одбора Регионалног стамбеног програма

Учесници су током састанка разговаралиу о имплементацији Регионалног стамбеног програма, постигнутом напретку и будућим активностима.

20.06.2019.

Ђукановић: Регионални стамбени програм у потпуности испунио очекивања

Ђукановић: Регионални стамбени програм у потпуности испунио очекивања

Данас је у Никшићу, обиласком корисника прве зграде изграђене у оквиру Регионалног стамбеног програма обиљажен Дан избјеглица. Присутнима се испред града домаћина обратио предсједник Општине Никшић Веселин Грбовић, који је том приликом истакао да су кроз Регионални стамбени програм за Црну Гору обезбјеђена средства за рјешавање стамбеног питања за бројне породице које спадају у категорију расељених лица, те да се овај пројекат успјешно псроводи у 13 црногорских општина.

26.03.2019.

САОПШТЕЊЕ: Уручени кључеви корисницима у Беранама

САОПШТЕЊЕ: Уручени кључеви корисницима у Беранама

Захваљујући Регионалном стамбеном програму за Црну Гору, нови дом у Беранама данас је добило 450 људи. Ријеч је о расељеним лицима из Босне и Херцеговине и Хрватске и интерно расељеним лицима са Косова, која су до сада живјела у колективном или изнајмљеном смјештају. Њима су свечано уручени кључеви 94 нова стана у Беранама, чија је изградња коштала 3.9 милиона еура.