Manja slova Veća slova RSS

 

>

SAOPŠTENJE: Ministarstvo rada i socijalnog staranja partner u projektu „Coca-Cola podrška mladima“

Datum objave: 10.10.2017 13:12 | Autor: mrss

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo rada i socijalnog staranja je partner u projektu „Coca-Cola podrška mladima“, koji je pokrenut u cilju podrške i motivacije mladima da nađu posao.
 
Program se realizuje i u Crnoj Gori, a nezaposleni mladi koji imaju između 18 i 30 godina mogu se prijaviti popunjavanjem formulara na sajtu www.coca-colapodrskamladima.me do 27. oktobra. Ove godine program će biće realizovan u dvije opštine – Nikšiću i Beranama, a šansu da se kroz edukaciju osnaže za građenje karijere dobiće 70 mladih.

Partneri na projektu, pored Ministarstva rada i socijalnog staranja, su: Zavod za zapošljavanje, opštine Nikšić i Berane, lokalne službe Zavoda za zapošljavanje u ovim gradovima, kao i Tehnopolis i Regionalni centar Berane, u čijim prostorijama će biti održane radionice. 

Kroz trodnevne radionice koje će voditi sertifikovani predavači i treneri, učesnici programa naučiće kako da napišu CV i predstave se budućem poslodavcu na intervjuu za posao, kako da pravilno upravljaju vremenom u cilju izvršenja svih zadataka, osnove poslovne komunikacije. Po završetku obuke polaznici će dobiti sertifikat.

Prva radionica u Nikšiću biće održana od 30. oktobra do 1. novembra, u Beranama u periodu 8 - 10. novembar, dok će druga radionica u Nikšiću biti realizovana u periodu 27 - 29. novembar.

Više informacija o projektu na sajtu: www.coca-colapodrskamladima.me PR služba Ministarstva rada i socijalnog staranja