Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

 

>

САОПШТЕЊЕ: Министарство рада и социјалног старања партнер у пројекту „Цоца-Цола подршка младима“

Датум објаве: 10.10.2017 13:12 | Аутор: мрсс

Испис Штампај страницу


Министарство рада и социјалног старања је партнер у пројекту „Цоца-Цола подршка младима“, који је покренут у циљу подршке и мотивације младима да нађу посао.
 
Програм се реализује и у Црној Гори, а незапослени млади који имају између 18 и 30 година могу се пријавити попуњавањем формулара на сајту www.цоца-цолаподрскамладима.ме до 27. октобра. Ове године програм ће биће реализован у двије општине – Никшићу и Беранама, а шансу да се кроз едукацију оснаже за грађење каријере добиће 70 младих.

Партнери на пројекту, поред Министарства рада и социјалног старања, су: Завод за запошљавање, општине Никшић и Беране, локалне службе Завода за запошљавање у овим градовима, као и Технополис и Регионални центар Беране, у чијим просторијама ће бити одржане радионице. 

Кроз тродневне радионице које ће водити сертификовани предавачи и тренери, учесници програма научиће како да напишу ЦВ и представе се будућем послодавцу на интервјуу за посао, како да правилно управљају временом у циљу извршења свих задатака, основе пословне комуникације. По завршетку обуке полазници ће добити сертификат.

Прва радионица у Никшићу биће одржана од 30. октобра до 1. новембра, у Беранама у периоду 8 - 10. новембар, док ће друга радионица у Никшићу бити реализована у периоду 27 - 29. новембар.

Више информација о пројекту на сајту: www.цоца-цолаподрскамладима.ме ПР служба Министарства рада и социјалног старања