Manja slova Veća slova RSS

 

>

NAJAVA: Svečano uručenje ključeva za 120 stambene jedinice na Koniku

Datum objave: 14.11.2017 14:55 | Autor: mrss

Ispis Štampaj stranicu


Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem, g-din Milutin Simović, svečano će uručiti ključeve za 120 stambene jedinice na Koniku, u srijedu, 15.11.2017. godine, u 11:00 časova.

Na svečanoj ceremoniji uručenja ključeva govoriće, pored g-dina Simovića, i Slavoljub Stijepović, gradonačelnik Podgorice, Aivo Orav, ambasador EU u Crnoj Gori, Judy Kuo, zamjenica šefa misije, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, Stefan Selen, predstavnik Razvojne banke Savjeta Evrope, Aleksandar Čađenović, predstavnik UNDP u Crnoj Gori i Maryce Daviet, šefica misije OSCE u Crnoj Gori.

Regionalni stambeni projekat sprovodi se u više od 13 crnogorskih opština: Berane, Andrijevica, Podgorica, Ulcinj, Nikšić, Budva, Rožaje, Plav, Herceg Novi, Bar, Danilovgrad, Tivat i Pljevlja.
 
Glavni donator programa je Evropska Unija, a značajne novčane kontribucije osigurale su Vlada Sjedinjenih Američkih Država, kao i Vlade Italije, Njemačke, Norveške, Švajcarske, Danske, Turske itd. Snažnu podršku programu daju Visoki komesarijat ujedinjenih naroda za izbjeglice - UNHCR i Organizacija za sigurost i saradnju u Evropi - OSCE.


PR služba Ministarstva rada i socijalnog staranja