Manja slova Veća slova RSS 

Vijesti

15.03.2018.

SAOPŠTENJE: Održan prvi sastanak Upravnog odbora IPA projekta „Ka pravilima EU o koordinaciji šema socijalne sigurnosti”

SAOPŠTENJE: Održan prvi sastanak Upravnog odbora IPA projekta „Ka pravilima EU o koordinaciji šema socijalne sigurnosti” Dana 15. marta 2018. godine, u EU Info Centru u Podgorici, održan je prvi sastanak Upravnog odbora IPA projekta „Ka pravilima EU za koordinaciju šema socijalne sigurnosti”.

15.03.2018.

SAOPŠTENJE: Dobrom saradnjom do postizanja ciljeva

SAOPŠTENJE: Dobrom saradnjom do postizanja ciljeva

Dosadašnja saradnja Ministarstva rada i socijalnog staranja sa međunarodnom organizacijom UNICEF pokazala se kao jako značajna za razvoj i reformu sistema socijalne i dječje zaštite u Crnoj Gori, ocijenio je ministar Kemal Purišić na današnjem sastanku sa šefom predstavništva UNICEF-a za Crnu Goru Osamom Makavijem Kogalijem.

15.03.2018.

SAOPŠTENJE: Održana 32.sjednica Savjeta za brigu o licima s invaliditetom

SAOPŠTENJE: Održana 32.sjednica Savjeta za brigu o licima s invaliditetom

Sjednica Savjeta za brigu o licima s invaliditetom, održana je dana 15. 03. 2018. godine u prostorijama Ministartsva rada i socijalnog staranja. Sjednicu je otvorio predsjednik Savjeta za brigu o licima s invaliditetom, ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić.

14.03.2018.

SAOPŠTENJE: Ministar Purišić u posjeti Fondu rada i Agenciji za mirno rješavanje radnih sporova

SAOPŠTENJE: Ministar Purišić u posjeti Fondu rada i Agenciji za mirno rješavanje radnih sporova

Ministar rada i socijalanog staranja Kemal Purišić posjetio je danas, 14. marta 2018. godine Fond rada Crne Gore i Agenciju za mirno rješavanje radnih sporova, gdje se sastao sa direktorima ovih institucija, Kemalom Đečevićem i Zdenkom Burzan

08.03.2018.

Posjeta Dječjem domu “Mladost” u Bijeloj

Posjeta Dječjem domu “Mladost” u Bijeloj

Generalni direktor direktorata za socijalnu i dječju zaštitu u Ministarstva rada i socijalnog staranja, Goran Kuševija, sa saradnicima i šef predstavništva UNICEF u Crnoj Gori, g. Osama Makavi Kogali posjetili su Dječji dom “Mladost” u Bijeloj, dana, 08.03.2018. godine.

07.03.2018.

SAOPŠTENJE: Održana sjednica Koordinacionog odbora za praćenje imlementacije sprovođenja Strategije za trajno rješavanje pitanja raseljenih i interno raseljenih lica sa posebnim osvrtom na oblast Konik

SAOPŠTENJE: Održana sjednica Koordinacionog odbora za praćenje imlementacije sprovođenja Strategije za trajno rješavanje pitanja raseljenih i interno raseljenih lica sa  posebnim osvrtom na oblast Konik

Sjednica Koordinacionog odbora za praćenje implementacije sprovođenja Strategije za trajno rješavanje pitanja raseljenih i interno raseljenih lica, sa posebnim osvrtom na oblast Konik održana je danas, 07. marta 2018. godine. Sjednicu je otvorio ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić.