Manja slova Veća slova RSS 

Vijesti

16.05.2016.

Povodom predstojećeg državnog praznika Dana nezavisnosti Crne Gore, Ministarstvo rada i socijalnog staranja, daje saopštenje za javnost

Povodom predstojećeg državnog praznika Dana nezavisnosti Crne Gore, Ministarstvo rada i socijalnog staranja, daje saopštenje za javnost Na osnovu Zakona o državnim i drugim praznicima (“Sl. list RCG”, br. 27/07), Dan nezavisnosti se praznuje 21. i 22. maja.

13.05.2016.

SAOPŠTENJE: Ministarka Kovačević posjetila porodicu Anđelić

SAOPŠTENJE: Ministarka Kovačević posjetila porodicu Anđelić

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević, u toku svoje radne posjete opštini Žabljak, 13.05.2016. godine, obišla je porodicu Radisava Anđelića u selu Suvodo-Njegovuđa.

13.05.2016.

SAOPŠTENJE: Ministarka Zorica Kovačević posjetila opštinu Žabljak

SAOPŠTENJE: Ministarka Zorica Kovačević posjetila opštinu Žabljak

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević posjetila je danas, 13. maja 2016. godine, opštinu Žabljak.

13.05.2016.

SAOPŠTENJE: Ministarka Kovačević posjetila opštinu Šavnik

SAOPŠTENJE: Ministarka Kovačević posjetila opštinu Šavnik

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević posjetila je danas, 13. maja 2016. godine opštinu Šavnik.

13.05.2016.

PODRŠKA MLADIMA U OSAMOSTALJIVANJU NAKON IZLASKA IZ DOMA ILI HRANITELJSKE PORODICE

PODRŠKA MLADIMA U OSAMOSTALJIVANJU  NAKON IZLASKA IZ DOMA ILI HRANITELJSKE PORODICE

U petak, 13. maja u 11.00 sati, hotelu Ramada (sala Milenijum), šef predstavništva UNICEF-a u Crnoj Gori Bendžamin Perks, direktor Direktorata za socijalno staranje i dječju zaštitu Goran Kuševija i šef operativnog sektora Delegacije EU u Crnoj Gori Andre Lis otvoriće konferenciju „Podrška djeci i omladini u osamostaljivanju nakon zbrinjavanja od strane države: Teško je kad se vrata zatvore za tobom...“.

13.05.2016.

Najava: Okrugli sto “Unapređenje zapošljivosti adolescenata i mladih – ka inovativnim programima i servisima”

U ponedjeljak, 16. maja u 9:30 sati ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević, ministar prosvjete Predrag Bošković i šef Kancelarije UNICEF-a u Crnoj Gori Bendžamin Perks, u Congress centru Premier u Podgorici (konferencijska sala “Podgorica” na prvom spratu), otvoriće Okrugli sto o unapređenju zapošljivosti adolescenata i mladih.

13.05.2016.

POZIV ZA UČEŠĆE NA OKRUGLOM STOLU O PREDLOGU STRATEGIJE ZA INTEGRACIJU LICA SA INVALIDITETOM

Ministarstvo rada i socijalnog staranja poziva građane, naučne i stručne institucije, državne organe, Glavni grad, Prijestonicu, opštine, udruženja, sindikate, vjerske zajednice, nevladine organizacije, međunarodne organizacije i sve zainteresovane organizacije i zajednice da učestvuju na II Okruglom stolu i daju svoj doprinos u razmatranju Predloga strategije.

12.05.2016.

NAJAVA: Ministarka Kovačević u radnoj posjeti opštinama Šavnik i Žabljak

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević boraviće sjutra, 13. maja 2016. godine, u radnoj posjeti opštinama Šavnik i Žabljak.

12.05.2016.

Odluka o izboru jednog kandidata za članicu Radne grupe za izradu Pravilnika o uslovima za potrebnu njegu i odgajanje djeteta zatvorenice porodilje uz koju je i novorođenče

Ovdje možete preuzeti Odluku o izboru jednog kandidata za članicu Radne grupe za izradu Pravilnika o uslovima za potrebnu njegu i odgajanje djeteta zatvorenice porodilje uz koju je i novorođenče

11.05.2016.

SAOPŠTENJE: Proslavljeno 70 godina postojanja JU Dječji dom „Mladost“ iz Bijele

SAOPŠTENJE: Proslavljeno 70 godina postojanja JU Dječji dom „Mladost“ iz Bijele

JU Dječji dom „Mladost“ iz Bijele proslavio je 70 godina postojanja svečanom akademijom u Dvorani Park, 10. maja 2016. godine.