Manja slova Veća slova RSS 

Vijesti

12.04.2016.

NAJAVA: Ministarka Zorica Kovačević posjetice Karitas Barske nadbiskupije i održati sastanak sa Barskim Nadbiskupom Zefom Gašijem

NAJAVA: Ministarka Zorica Kovačević posjetice Karitas Barske nadbiskupije i održati sastanak sa  Barskim Nadbiskupom  Zefom Gašijem Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević će u toku radne posjete opštini Bar, sjutra, 13.04.2016. godine posjetiti Karitas Barske nadbiskupije i sastati se sa Nadbiskupom Barskim Zefom Gašijem u 12.30 časova.

12.04.2016.

NAJAVA: Ministarka Kovačević u radnoj posjeti opštini Bar

NAJAVA: Ministarka Kovačević u radnoj posjeti opštini Bar

Ministaraka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević posjetiće sjutra, 13.04.2016. godine, opštinu Bar.

12.04.2016.

Saopštenje Ministarstva rada i socijalnog staranja povodom teksta „Pomozite Konjeviću“ objavljenom u dnevnom listu “Dan”, dana 12.04.2016. godine, na strani br.10

Povodom teksta koji je objavljen u dnevnom listu ”Dan”, “Pomozite Konjeviću“ a koji predstavlja obraćanje Partija penzionera, invalida i restitucije (PIR), NVO „Vranješ“ i NVO za zaštitu penzionera i invalida Crne Gore o primjeni Uredbe o subvencijama za zapošljavanje određenih kategorija nezaposlenih lica na radnike Kombinata aluminijuma Podgorica u stečaju, informišemo Vas sljedeće:

11.04.2016.

SAOPŠTENJE: Ministarka Kovačević sastala se sa ambasadorkom Savezne Republike Njemačke Gudrun Štajnaker

SAOPŠTENJE: Ministarka Kovačević sastala se sa ambasadorkom Savezne Republike Njemačke  Gudrun Štajnaker

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević, sastala se danas, 11.04.2016. godine sa ambasadorkom Savezne Republike Njemačke Gudrun Elizabet Štajnaker.

11.04.2016.

SAOPŠTENJE: Otvorene kancelarije Saveza udruženja penzionera Crne Gore

SAOPŠTENJE: Otvorene kancelarije Saveza udruženja penzionera Crne Gore

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević i ministar finansija Radoje Žugić otvorili su danas, 11.04.2016. godine, kancelarije Saveza udruženja penzionera Crne Gore.

08.04.2016.

JAVNI POZIV nevladinim organizacijama za predlaganje kandidata/kinje za člana/icu Radne grupe za izradu Predloga zakona o zapošljavanju i ostvarivanju prava iz osiguranja od nezaposlenosti

Ministarstvo rada i socijalnog staranja poziva nevladine organizacije koje se bave pitanjima iz oblasti zapošljavanja, da učestvuju u procesu izbora kandidata/kinje za člana/icu Radne grupe za izradu Predloga zakona o zapošljavanju i ostvarivanju prava iz osiguranja od nezaposlenosti.

08.04.2016.

NAJAVA: Otvaranje kancelarija Saveza udruženja penzionera Crne Gore

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević i ministar finansija Radoje Žugić, otvoriće u ponedeljak, 11.04.2016. godine, u 10:00 časova, kancelarije Saveza udruženja penzionera Crne Gore.

08.04.2016.

Regionalna konferencija na temu suzbijanja dječjih, prisilnih, ugovorenih brakova u zajednici Roma i Egipćana

Regionalna konferencija na temu suzbijanja dječjih, prisilnih, ugovorenih brakova u zajednici Roma i Egipćana

Regionalna konferencija o suzbijanju dječjih, prisilnih,ugovorenih brakova u zajednici Roma i Egipćana, a u organizaciji nevladine organizacije Centar za romske inicijative iz Nikšića i Internacionalne policijske asocijacije (IPA) Sekcije Crne Gore i podršku Odbora za rodnu ravnopravnost Skupštine Crne Gore, u sklopu projekta „Regionalnom saradnjom u suzbijanje dječjih, prisilnih, ugovorenih brakova u zajednici Roma i Egipćana“ koji je podržan od strane ambasade SAD u Crnoj Gori, održana je danas u Skupštini Crne Gore.

04.04.2016.

Odluke o dodjeli ugovora za izbor izvođača i izbor nadzora nad izvođenjem radova za izgradnju i opremanje Doma za stara lica u Pljevljima

Odluke o dodjeli ugovora za podnošenje ponuda u nacionalnom otvorenom postupku za izbor izvođača radova i izbor nadzora nad izvođenjem radova za izgradnju i opremanje Doma za stara lica u Pljevljima, broj: MNE 3 Pljevlja usluge/razvoj

31.03.2016.

SAOPŠTENJE: Održana Konferencija za projekat "Aktivne mjere tržišta rada za zapošljivost" u Crnoj Gori

SAOPŠTENJE: Održana  Konferencija za projekat "Aktivne mjere tržišta rada za zapošljivost" u Crnoj Gori

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević otvorila je Konferenciju povodom obilježavanja početka IPA projekta „Aktivne mjere tržišta rada za zapošljivost“ u Crnoj Gori, koja je održana danas, 31.03.2016. godine, u hotelu Podgorica u Podgorici.